Sponsors

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

18 augustus 2020 12:30


Het voetbalseizoen staat weer op het punt van beginnen. In een eerder bericht is informatie gegeven over alle coronamaatregelen die van toepassing zijn wanneer u ons sportpark bezoekt de komende tijd.

Verder hebben we uw hulp nodig om ook dit seizoen onze mooie club draaiende te houden. VVOP is nog op zoek naar enkele vrijwilligers voor de volgende ondersteunde taken:

• Secretariaatsdienst.
Op zaterdagochtend van 8 tot 12 uur het sectretariaat bemannen: ontvangen van teams, wegwijs maken van bezoekende teams, scheidsrechters ontvangen, vraagbaak voor de zaterdagochtend. Dit voor ca. 4 tot 6 zaterdagen per seizoen.

• Coördinator scheidsrechters.
Iedere zaterdag de wedstrijden voorzien van een scheidsrechter. Uit een poule van verenigings-scheidsrechter wekelijks een indeling maken. Mooie & leuke wekelijkse uitdaging! Dit is een taak die vanuit huis geregeld en georganiseerd kan worden.

• Coördinator JO17/19.
Het coördineren & regelen van de hoofdzaken rondom deze teams. Je maakt deel uit van het team van jeugdcoordinatoren. Een en ander ook in onderlinge samenspraak met de Technische jeugdcommissie.

• Kantine.
We willen de kantine graag zoveel mogelijk openen. Voor de zaterdagochtend en/of -middag hebben we nog enkele vrijwilligers nodig. Voor zowel de bij snack/frituur als achter de bar.

Bij interesse in een van deze taken, kunt u contact met ons opnemen. Bellen mag/kan naar: 06-46397468 of 06-23206630, mailen kan ook naar info@vvop.nl

Alvast dank voor jullie reactie en tot ziens op ‘De Roeleneng’

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!