Home - VVOP

Sponsors

Home

Wintercross 2024: inschrijvingen open!

15 november 14:00  De inschrijvingen voor de wintercross van 2024 zijn geopend! Traditioneel op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, hou 6 januari dus vrij in de agenda! meer »

Trainingstijden en Veldindeling seizoen 23/24

4 september 11:45  Het seizoen is weer begonnen! In onderstaand schema vind je de trainingstijden en de veldindeling van alle teams. Veel voetbalplezier! meer »

Nieuwe trainer JO19-1

30 augustus 10:45  Na het onverwachte vertrek van de beoogde trainer voor onze JO19-1 zijn we heel blij dat we kunnen melden dat we een goede opvolger hebben kunnen vinden. Vanaf 1 September zal Jate Leerdam onze JO19-1 talenten onder zijn hoede gaan nemen.meer »

Mooi jubileum seizoen ten einde

21 juni 16:00  Het 75-jarig-jubileum seizoen van VVOP is voorbij. Het afgelopen seizoen stond volop in het teken van het 75-jarig bestaan van onze vereniging V.V.O.P. En wat heeft iedereen volop kunnen en mogen genieten van de vele gezellige en geslaagde evenementen en festiviteiten. meer »

Tweede Vertrouwenspersoon

10 februari 10:30  Het verheugt het bestuur dat we in de persoon van Ilja Hoogebeen-Petersen een tweede vertrouwenspersoon hebben gevonden. Zij zal samen met Klaas Visser de rol van vertrouwenspersoon gaan invullen. meer »

VVOP en Ricardo van de Pol gaan nog twee seizoenen met elkaar door

16 december 9:15  VVOP en hoofdtrainer Ricardo van de Pol gaan na dit seizoen nog twee jaar met elkaar door! De TC, spelers en staf zijn erg tevreden over de samenwerking met Ricardo en willen dit de komende seizoenen graag uitbouwen. We wensen hem daar veel succes mee! We wensen bij deze ook iedereen die VVOP een warm hart toedraagt alvast hele fijne feestdagen! ✨ TC VVOP

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!