Sponsors

Home

In memoriam

22 maart 21:15  Op 20 maart bereikte ons het trieste nieuws dat ons lid van verdienste en erelid dhr. A. Schuit is overleden.meer »

NIEUW TRAININGSSCHEMA VANAF WOENSDAG 3 MAART

25 februari 10:15  Achter de schermen is er hard gewerkt aan het nieuwe trainingsschema. We zullen met zijn allen een beetje moeten passen en meten en soms qua tijden iets moeten aanpassen, zodat iedereen straks weer kan gaan trainen. Dit schema gaat in vanaf a.s. maandag. LET OP: de versoepelingen van de coronamaatregelen gaan pas woensdag 3 maart in. Houd je tot die tijd aan de huidige maatregelen, en houd je ook na de versoepelingen aan de regels. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk allemaal weer op het veld kunnen staan.meer »

WE MISSEN JULLIE! 💙

15 februari 15:15  We missen het voetbal.. de kleedkamers.. de kantine én natuurlijk de gezelligheid. We missen het allemaal. Maar één ding weten we zeker; het komt goed! Voor nu: geniet van het weerzien van een aantal bekende gezichten, en tot snel op ons mooie sportpark!meer »

Nieuws van de technische commissie.

19 januari 20:30  Ja, het is een raar jaar. Ja, het is niet leuk. Ja, we missen het voetbal. Ja, we missen de kantine. En ja, er is ook goed nieuws te melden. meer »

Trainingsschema 2020/2021

25 augustus 17:00  De trainingen zijn weer begonnen. In het bijgevoegde overzicht is te zien wanneer en op welk veld voor jouw team training wordt gegeven. Voorlopig geldt voor de jeugdteams nog steeds: thuis omkleden én thuis douchen. meer »

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

18 augustus 12:30  Het voetbalseizoen staat weer op het punt van beginnen. In een eerder bericht is informatie gegeven over alle coronamaatregelen die van toepassing zijn wanneer u ons sportpark bezoekt de komende tijd.meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!