Sponsors

Home

Deze spelers maakten indruk tijdens het eerste trainingskamp van Ajax

Vandaag om 9:30  Het trainingskamp van Ajax in De Lutte zit er weer op. Het eerste trainingskamp van de ploeg van Alfred Schreuder verliep nog zonder de internationals en dus was het vooral de beurt aan de talenten van de Nederlandse recordkampioen. Deze jongelingen lieten zich van hun beeste kant zien.  meer »


Dit Griekenland flikte het onmogelijke en werd in 2004 Europees kampioen

Vandaag om 7:00  Vandaag is het precies 18 jaar geleden dat Otto Rehhagel met Griekenland het schier onmogelijke presteerde. De ervaren Duitse oefenmeester werd met het Zuid-Europese land Europees kampioen door op 4 juli Portugal in de finale te verslaan. Welke spelers stonden er bij de Grieken in het veld in 2004? meer »


Samenvatting Ajax - Paderborn (2-5)

2 juli 2022 15:41  Ajax heeeft een dikke nederlaag geleden in de oefenwedstrijd tegen Paderborn. De basis van dee Amsterdammers maakte in het eerste bedrijf een prima indruk en stond door een geweldige Mohamed Ihattaren met 2-1 voor. De jonkies kwamen na de pauze het veld in en hadden het een stuk lastiger.  meer »


Van De Jong tot Wijndal: Ajax, PSV en Feyenoord pakken door op de transfermarkt

2 juli 2022 11:34  De transfermarkt is alweer even open en dus gonst het in de voetbalwereld van de geruchten. Ook in de Eredivisie komen er steeds meer interessante transfernieuwtjes naar buiten en vooral in de traditionele topdrie staat steeds meer te gebeuren. Een overzicht van een een erg interessante week.  meer »


20 jaar na Ronaldinho's vrije trap die Engelse harten brak: Waarderen we het talent van de Braziliaan genoeg?

2 juli 2022 10:00  Ronaldinho is inmiddels met pensioen als voetballer, maar velen van ons zullen zijn dribbels nog kunnen herinneren. In 2002 won Ronaldinho met Brazilië het wereldkampioenschap voetbal. Met name zijn vrije trap tegen Engeland staat bij velen nog in het geheugen gegrift. Na Ronaldinho kwamen er nog vele andere sterren met dribbels. Is zijn carrière ondergesneeuwd door de populariteit van dribbelaars als Messi en Ronaldo of krijgt de Braziliaan nog altijd de waardering die hij verdient? meer »


Hoe de topploegen in de Eredivisie je een heerlijke voetbalzaterdag bezorgen

2 juli 2022 7:00  Het seizoen 2022/23 is eindelijk begonnen en dus kunnen de voetballiefhebbers zich gaan vermaken met flink wat oefenwedstrijden. De voorbereiding is namelijk in volle gang en dat blijkt ook deze zaterdag: daarin komt vrijwel de gehele top van de Eredivisie in actie. Deze wedstrijden mag je niet missen.  meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!