Datum

8 december 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

VOORTHUIZEN VVOP leed in de zespunten wedstrijd tegen Lelystad een kansloze 4-0 nederlaag en zakte af naar de twaalfde plaats op de ranglijst.

Lelystad nam het initiatief en een met enige invallers spelend VVOP kon daar weinig tegenover stellen. Slechts Tim van de Vis schoot in de 4e minuut eenmaal goed op doel, maar doelman Milan Leibbrand redde. Het duurde tot de 40e minuut voor Lelystad het overwicht in een doelpunt kon uitdrukken. Dyllan Lancer schoot een vrije trap hard en onhoudbaar in de kruising; 1-0. Even later verhoogde Cliff de Brons op een voorzet van Dylano van den Akker de score; 2-0. Vlak voor de rust was VVOP dicht bij de aansluitingstreffer, maar doelman Milan Leibbrand tikte het schot van Jos van Milligen naast zijn doel.

Nadat Marvin Overeem op een pass van Niek Bos in de 55e minuut hard had over geschoten, was het even later Dyllan Lancer, die via de binnenkant van de paal Lelystad op een 3-0 voorsprong zette. Dylano van den Anker bracht de eindstand na een solo op 4-0. Het was voor VVOP de zevende achtereenvolgende wedstrijd zonder overwinning. In die zeven wedstrijden werd slechts tweemaal gelijk gespeeld. De winterstop kan voor VVOP niet snel genoeg beginnen.