Datum

19 januari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

VOORTHUIZEN VVOP leed op bezoek bij AVW '66 een 5-2 nederlaag en blijft voorlopig in de gevarenzone.

Reeds na achttien minuten speelde VVOP een verloren wedstrijd. Blunders in de achterhoede werden door Mike Teeuw met een hattrick afgestraft. Pas na de 3-0 achterstand kwam VVOP enigszins in de wedstrijd. In de 25e minuut stuitte Mathijs van Dusschoten op een pass van Jeffrey Davelaar op doelman Joep Smulders, die ook de rebound van Jos van Milligen goed verwerkte. Vijf minuten later had Mark Schulte in de kluts meer geluk en keek VVOP tegen een 4-0 achterstand aan. In de 35e minuut deed VVOP wat terug. Jos van Milligen ging goed door op een pass van Thomas Broelet en passeerde doelman Joep Smulders; 4-1.

Na de hervatting herstelde VVOP zich en kwam niet meer in de problemen. Helaas werd de 4-2 van Mathijs van Dusschoten vlak na de rust wegens buitenspel geannuleerd. Nu viel de 4-2 pas in de 75e minuut. Een hoekschop van Thomas Broedelet viel via de keeper in het doel. VVOP zette AVW nog wel onder druk, maar Mathijs van Dusschoten liet de kans op 4-3 liggen. De doelman werkte zijn inzet corner. In de 88e minuut counterde AVW via Noah Rensen naar de 5-2 eindstand.

"We hebben in de eerste helft kinderlijk verdedigd", vond trainer John Martens. "In de tweede helft hebben we ons goed hersteld, maar toen was het al te laat."