Sponsors

Selectie 2020/2021

23 juni 2020 14:15


Afgelopen donderdag 18 juni vond de traditionele aftrap avond met de VVOP a-selectie weer plaats. Nadat afgelopen seizoen als een nachtkaars uitging kwam de nieuwe selectie en staf bij elkaar om deels kennis te maken, maar ook alvast met ambitie naar het aankomende seizoen te kijken in de hoop en verwachting dat we weer lekker kunnen gaan ballen.

De TC is blij dat vrijwel de gehele selectie intact is gebleven. Alleen Tim van Bladeren heeft aangegeven een stapje terug naar de B-selectie te willen maken. Daarnaast is er aanvulling gekomen van buitenaf. Art Drent kwam over van BAS. Daarnaast haakten vanuit onze eigen gelederen oudgedienden Marc Tertoogen, Aart Veldhuizen en Marvin Overeem weer aan. Vanuit de JO19-1 kwam Giovanni Vermeulen over naar de A-selectie.
Ook zijn er bij de staf enkele nieuwe gezichten. Hoofdtrainer John Martens is naar FC Horst gegaan en keeperstrainer Gert Hoogebeen en verzorger Mart Alberts zijn gestopt. Van deze laatste twee nemen we volgend seizoen nog op een passende manier afscheid. Dat hebben ze met hun jarenlange staat van dienst en inzet wel verdiend!!

De plek van Gert Hoogebeen zal volgend seizoen worden overgenomen door Pieter Verwaal. Mart zal zijn taak kunnen overdragen aan Dionne Epskamp (juist, de dochter van..). Verder wordt Fred van der Steeg (wie kent hem niet..) toegevoegd als team-manager. Harrie Epskamp is onze nieuwe hoofdtrainer en heeft deze avond op zijn eigen wijze zijn eerste stempel al gedrukt!! We wensen alle nieuwe mensen (en de blijvende natuurlijk) veel plezier en succes bij wat ze gaan doen om ons eerste elftal naar een hoger niveau te brengen! Rest nog te zeggen dat Gerard Top heeft aangegeven te stoppen met zijn activiteiten binnen onze TC. Gerard, ontzettend bedankt en tot snel weer ziens bij ons cluppie!!

TC VVOP

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!