Nieuws - VVOP

Sponsors

Nieuws

Bedrijfsbezoek Iwaarden: meld je aan!

27 maart 12:30  Beste (potentiële) Vrienden van VVOP en andere geïnteresseerden, Woensdag 12 april staat het bedrijfsbezoek bij Iwaarden op de planning. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd!meer »

Tweede Vertrouwenspersoon

10 februari 10:30  Het verheugt het bestuur dat we in de persoon van Ilja Hoogebeen-Petersen een tweede vertrouwenspersoon hebben gevonden. Zij zal samen met Klaas Visser de rol van vertrouwenspersoon gaan invullen. meer »

VVOP en Ricardo van de Pol gaan nog twee seizoenen met elkaar door

16 december 9:15  VVOP en hoofdtrainer Ricardo van de Pol gaan na dit seizoen nog twee jaar met elkaar door! De TC, spelers en staf zijn erg tevreden over de samenwerking met Ricardo en willen dit de komende seizoenen graag uitbouwen. We wensen hem daar veel succes mee! We wensen bij deze ook iedereen die VVOP een warm hart toedraagt alvast hele fijne feestdagen! ✨ TC VVOP

VOETBALPLAATJES ACTIE MET AH VOORTHUIZEN

23 november 14:00  Beste VVOP-leden, VVOP bestaat volgend jaar 75 jaar. En om dit jubileum nog meer een feestelijk tintje te geven: Begin 2023 staat er, in samenwerking met Albert Heijn Voorthuizen, een fantastische VVOP voetbalplaatjes spaaractie op de planning. Bij het doen van de boodschappen kunnen dan gratis stickers worden gespaard om zo je eigen VVOP voetbalplaatjesalbum compleet te maken. Dit album is een geweldig naslagwerk van een bepaalde periode bij VVOP. Middels deze weg de uitnodiging aan al onze leden (en ouders van onze minderjarige leden) om op de foto te gaan voor dit album.meer »

75 euro voor alle teams!

18 oktober 10:45  Zaterdag 27 augustus is het seizoen 2022-2023 officieel en feestelijk afgetrapt. Zoals jullie allen weten is dit niet een regulier seizoen en staat dit jaar vol in het teken van het 75-jarige bestaan van VVOP. meer »

Janse & Berkhof tuinen Zaalvoetbaltoernooi

7 oktober 16:30  Meld je aan via: www.voetbalschoolvvop.nl/aanmelden meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!