Sponsors

Toernooicommissie

De VVOP JEUGD – ToernooiCommissie is het contactpunt voor andere voetbalverenigingen en eigen leiders en trainers aangaande voetbaltoernooien voor de jeugd van F t/m A. Doelstelling is om zoveel mogelijk jeugd deel te laten nemen aan voetbaltoernooien waarbij plezier centraal staat. Zodoende zal VVOP als sportieve vereniging nog meer op de kaart gezet worden.

De taken van de commissie zijn:

1. Organiseren van tenminste 1 jeugdtoernooi als afsluiting van het seizoen
2. (Eventueel) inschrijven van teams voor uittoernooien
3. Samenstellen toernooikalender

Hierbij zal wanneer noodzakelijk samengewerkt / overlegd worden met de reeds aanwezige commissies: Jeugdcommissie, Kantinecommissie, Sponsorcommissie, Supportersvereniging Blauw-Wit, Onderhoudscommissie.

Commissieleden:

Aart Knoppert    06-41320387    (algemeen aanspreekpunt)
Niels van Meerveld
Angela Spruyt
Ilja Petersen

Algemeen emailadres: toernooi@vvop.nl

Vanaf heden zullen alle aanvragen voor ‘externe’ toernooien moeten worden doorgezet naar de VVOP JEUGD – ToernooiCommissie. Klik hier voor de toernooi pagina. De aanvraag zal in behandeling worden genomen en bij akkoord worden toegevoegd aan de toernooikalender. Akkoord betekent dat niet alleen de commissie goedkeuring heeft gegeven maar ook dat een team te kennen heeft gegeven deel te willen nemen. Mocht een team deelnemen aan een toernooi zonder dat de commissie op de hoogte is gebracht, gebeurt dit volledig op eigen risico.

Heb jij zin om ons te helpen bij de voorbereiding en/of tijdens de toernooidag? MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER! Geef aan wat je zou willen doen. Dit kan via het emailadres: toernooi@vvop.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!