Voetbalschool VVOP ‘The Blue Soccerstars’ - VVOP

Sponsors

Voetbalschool VVOP ‘The Blue Soccerstars’

Sinds februari 2021 heeft VVOP een eigen voetbalschool. Onder de naam voetbalschool ‘The Blue Soccerstars’ runnen VVOP’ers Omar Zerkouni en Gert van de Veen de voetbalschool. Hierbij staat de voetbalschool in nauwe verbinding met de club en wordt ook een deel van de opbrengsten vanuit de voetbalschool terug geïnvesteerd in de club. De voetbalschool moet hiermee een win-win situatie opleveren voor alle betrokkenen!

voetbalschool.jpg

De voetbalschool moet net dat beetje extra brengen dat ontbreekt in de reguliere trainingen bij een eigen team. De voetbalschool is er om de kinderen te helpen die net een stapje extra willen zetten in hun ontwikkeling. Vanuit de voetbalschool wordt er drie keer per seizoen een module van tien trainingen aangeboden, deze modules zijn altijd gericht op een specifiek thema binnen het voetballen. Wat het trainen bij de voetbalschool onderscheidt ten opzichte van de normale trainingen zijn de gecertificeerde trainers, de vele balcontacten en de persoonlijke en individuele begeleiding.

 

Naast modules van trainingen worden er vanuit de voetbalschool ook evenementen aangeboden tijdens schoolvakanties en scholingen en cursussen aangeboden aan jeugdtrainers en begeleiders.

 

Wanneer u meer wilt weten over het aanbod en de achtergrond van de voetbalschool, verwijzen we u graag door naar de website van de voetbalschool: www.voetbalschoolvvop.nl

 

Wilt u iemand spreken of heeft u een vraag voor de voetbalschool? Neem dan contact op door te mailen (info@voetbalschoolvvop.nl) of te bellen naar Gert van de Veen (06-11969771).

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!