Sponsors

De Grote Club Actie

Op zaterdag 18 september start de Grote Club Actie en deze zal duren tot 23 november. Vanwege het missen van sponsor en kantine inkomsten door de coronacrisis, is er sinds april een team mensen binnen VVOP die de GCA nieuw leven wil inblazen. Het GCA team streeft er dit jaar naar om een netto bedrag van € 7.500 met de verkoop van loten op te halen. Het team heeft hiermee de lat hoog gelegd maar met ieders bereidwilligheid en inspanning moet dit lukken. Van de opbrengst zullen spelelementen en trainingsmaterialen voor iedere doelgroep worden aangeschaft.

  • Een regulier lot heeft een verkoopprijs van € 3 waarvan € 2,40 ten goede komt aan de clubkas.
  • Vanuit de GCA zijn weer fantastische prijzen te winnen, met een prijzenpakket van 330.000 prijzen.
  • (winkans 1 op 10) en als hoofdprijs een bedrag van € 100.000.


Dit jaar kan je op twee manieren loten verkopen:

  • Op 18 september ontvangen jullie een automatisch gegenereerde mail met de link naar je persoonlijke verkooppagina (met inlogcode). Deze link kan je heel eenvoudig delen via WhatsApp, social media of door een mail te sturen naar familie en vrienden. Het leuke hieraan is dat je een eigen lotenmeter hebt, je badges kan verdienen, je stand kan bekijken etc.
  • Wij zullen ook de bekende Verkoopboekjes (op naam) verspreiden via de leiders. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen.Hoe dit werkt zie je in het instructiefilmpje: www.clubactie.nl/instructie

Daarnaast bevelen wij aan om loten digitaal te verkopen via deze link:
https://lot.clubactie.nl/lot/vvop/471236

Ook kan je als bedrijf of supersupporter van de club een superlot kopen. Deze zijn € 150 per stuk en is via deze link verkrijgbaar: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/vvop/471236


Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. € 5.000) voor de vereniging. Maar voor de koper zelf is het Superlot ook interessant: hij ontvangt 50 reguliere loten waarmee zijn winkans in de GCA-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten zullen worden verkocht aan de seniorenteams, bedrijven (fiscaal aftrekbaar) en andere belangstellenden. Dus ken je iemand die zo’n superlot zou willen kopen, stuur een e-mail naar info@vvop.nl met de benodigde gegevens van die persoon.
Prijzen voor teams uit onderbouw en bovenbouw
Het GCA team verwacht dat elk jeugdlid met het verkoopboekje minimaal vier loten zal verkopen. Om de verkopers te belonen voor hun geleverde inspanning, zal er bij verkoop van 5, 10, 15 en 20 of meer loten een versnapering uit de kantine worden aangeboden.


Voor de onderbouw geldt: de beste verkopende lotenverkoper uit iedere leeftijdscategorie zal een cadeaubon ontvangen. Daarnaast krijgt het best verkopende team een fantastisch teamuitje.


Voor de bovenbouw geldt:
de 3 beste verkopende lotenverkopers uit de bovenbouw zullen een cadeaubon ontvangen. Daarnaast krijgt het best verkopende team een fantastisch teamuitje.

Alle prijswinnaars krijgen bericht na bekendmaking van de opbrengst van de GCA ( eind december).

Om de GCA voor VVOP tot een succes te maken, hebben wij wel ieder (jeugd)lid hiervoor nodig. Bedenk daarom nu alvast hoeveel loten je zou willen verkopen en aan wie je wilt vragen om een of meerdere loten van jou te kopen. Verdere informatie volgt binnenkort maar heb je nu al vragen, stel deze gerust met een e-mail naar info@vvop.nl


Namens het GCA team bij VVOP,
Shirley v.d. Most, Ellen Lodeweges, Cees Willeboordse, Han Verkerk, Omar Zerkouni, Machiel Fledderus en Frank de Roo

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!