Jeugd Beleidsplan - VVOP

Sponsors

Jeugd Beleidsplan

Jeugd Voetbal Beleidsplan

In het Jeugd Voetbal Beleidsplan zijn de doelen, kaders en uitgangspunten van VVOP vastgelegd, specifiek voor het jeugdvoetbal binnen VVOP. Met een duidelijke visie en daaraan gekoppeld beleid, willen wij met een heldere koers de jeugdafdeling binnen de vereniging besturen. Hiernaast is het plan ook te beschouwen als een handleiding voor de organisatie van de vereniging.

Een belangrijk onderdeel van het jeugd beleidsplan is de ontwikkeling van jeugdvoetballers en de beoordeling van hun ontwikkeling.

Daarom zijn – als onderdeel van de in totaal 11 bijlagen – bijlage 9 (beoordelingsformulier speler) en bijlage 10 (teamscan) toegevoegd, die kunnen worden gebruikt door trainers en leiders.

Alle trainers en leiders van jeugdelftallen vullen voor iedere speler van het elftal elk half jaar een beoordelingsformulier (bijlage 9) in en bespreken dit met de technische coordinatoren van de betreffende leeftijdscategorie.
Alle selectietrainers vullen bijlage 10 (teamscan) elk kwartaal in en bespreken dit met de technische coordinator.
De technische commissie zal, samen met de (keeper)trainers, de selectie elftallen samenstellen, mede op basis van de beoordelingsformulieren.

Klik hier voor het beleidsplan en hier voor de bijlages.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!